«

»

Δεκ 28

ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Από τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, μια θεραπεία με ένα συνδυασμό μαγειρικής σόδα και σιρόπι σφενδάμου ή μέλι φαίνεται αρκετά εξωπραγματική. Ωστόσο, η ζάχαρη δρα με διαφορετικό τρόπο σε αυτή την περίπτωση.

Η σόδα εξουδετερώνει τα σάκχαρα, έτσι τα καρκινικά κύτταρα αποτυγχάνουν να χρησιμοποιήσουν τη ζάχαρη για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Επίσης, το μέλι έρχεται σε αντίθεση με τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία
καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα.

Λόγω αυτού, η μαγειρική σόδα θα είναι σε θέση να εισέλθει στα καρκινικά κύτταρα και να συμβάλει στην εξάλειψη των αυτών.

 

Συνταγή

Συστατικά:

-Μαγειρική σόδα

-Μέλι

 

 

 

Οδηγίες:

Συνδυάστε μαγειρική σόδα με μέλι σε αναλογία 1 προς 3 (για παράδειγμα, 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με 3 κουταλιές της σούπας μέλι). Θα πρέπει να αναμειχθούν τα υλικά καλά, ώστε να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, θερμαίνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά. Μόλις ομογενοποιηθεί, το θαυματουργό μείγμα σας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

 

Χρήση:

Για ένα μήνα, θα πρέπει να παίρνετε 3 κουταλάκια του γλυκού από το μείγμα κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, θα πρέπει να αποφύγετε το άσπρο αλεύρι, τη ζάχαρη και το κρέας κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

 

Επιμέλεια – Μετάφραση: Naturalliving.gr

Πηγή

loading...